Recull de Premsa

Els estudis de Dret a Lleida fan 50 anys
50 anys de Dret a Lleida
La abogada iraní y Nobel de la Paz Shirin Ebadi, doctora honoris causa por la UdL
El Nobel de la Pau Shirin Ebadi, nova "honoris causa" de la UdL
No es valora la qualitat de la UdL i hi ha un cert provincianisme

Notícies

dissabte, 19 de gener de 2019

Acte de Cloenda dels 50 anys dels Estudis de Dret a Lleida

Aquest 18 de gener la sala Víctor Siurana del edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida ha acollit l’acte de cloenda dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida. Un acte que ha servit per posar el punt i final a tot un seguit d’activitats que s’han fet durant aquest 2018 per commemorar l’inici del estudis de Dret a la ciutat.

divendres, 30 de novembre de 2018

“Mi Valle” tanca el Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 29 de novembre s’ha projectat a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme la última filmació del Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys del estudis de Dret a Lleida. El darrer títol escollit ha estat el documental Mi Valle.

dimecres, 07 de novembre de 2018

“Don Camilo” al Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 6 de novembre la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit una nova sessió del Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys de Dret a Lleida. En aquesta ocasió el títol escollit ha estat Don Camilo.

divendres, 19 de octubre de 2018

“12 Angry Men” al Cicle de Cinema Jurídic

12 Angry Men ha estat el títol que s’ha projectat aquest 18 d’octubre dins el Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida.

dimarts, 16 de octubre de 2018

“Contagion” al Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 15 d’octubre la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit una nova sessió del Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida. El film projectat ha estat Contagion.

dijous, 10 de maig de 2018

“Diplomatie” al Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 10 de maig s’ha celebrat a la Sala de Juntes de la FDET una nova sessió del Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys de Dret a Lleida. La pel·lícula escollida en aquesta ocasió ha estat Diplomatie.

dimecres, 11 d’abril de 2018

Quarta Sessió del Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 10 d’abril la Sala de Juntes de la Facultat de Dret Economia i Turisme ha acollit la quarta sessió del Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida. En aquesta ocasió el títol escollit ha estat Dead Man Walking.

dilluns, 19 de març de 2018

Tercera Sessió del Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 19 de març s’ha celebrat la tercera sessió del cicle de Cinema Jurídic que organitza l’FDET amb motiu dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida. En aquesta ocasió l’escenari escollit per a la projecció ha estat el Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera.

dijous, 22 de febrer de 2018

Segona Sessió del Cicle de Cinema Jurídic

La Sala de Juntes de la FDET s’ha emplenat per acollir aquest 22 de febrer la segona sessió del Cicle de Cinema Jurídic amb motiu dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida. El títol exhibit en aquesta ocasió ha estat The Man Who Shot Liberty Valance.

divendres, 09 de febrer de 2018

Comença el Cicle de Cinema Jurídic

Aquest 8 de febrer s’ha iniciat el Cicle de Cinema Jurídic a la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL. Aquest cicle s’emmarca dins les diferents activitats que durant tot aquest any durà a terme l’FDET per commemorar els 50 dels Estudis de Dret a Lleida.

divendres, 02 de febrer de 2018

50 anys dels estudis de Dret a Lleida

La Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit aquest 1 de febrer l’acte de constitució del comitè representatiu de les diferents professions jurídiques i membres de la FDET en el marc dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida.