Aquest 19 de març s’ha celebrat la tercera sessió del cicle de Cinema Jurídic que organitza l’FDET amb motiu dels 50 anys dels estudis de Dret a Lleida. En aquesta ocasió l’escenari escollit per a la projecció ha estat el Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. El film exhibit ha estat Swing Kids. La presentació de la pel·lícula i la moderació del debat posterior entorn als plantejaments del film ha estat ha càrrec del professor de Dret Constitucional Daniel Fernández.

La pel·lícula està ambientada a l’Alemanya nazi de 1939 i explica el xoc entre el règim totalitari de Hitler i el anomenats nois del swing, un moviment cultural i estètic de joves alemanys amants de la música swing americana sorgit als anys 30 del segle XX. El film està dirigit per Thomas Carter i protagonitzada per actors reconeguts com Robert Sean Leonard, Barbara Hershey, Christian Bale o Kenneth Branagh.

La pròxima sessió d’aquest Cicle es farà el 10 d’abril a les 19.15h a la Sala de Juntes de l’FDET i el títol escollit és Dead Man Walking.

Galeria d'imatges